فرهاد مشیری، هنرمند سرشناس، درگذشت «پلنگ آناتولی» برای شبکه نمایش دوبله شد ادامه پخش «حسینیه تهران» در دهه دوم محرم + زمان پخش پخش فیلم «۱۴۰۸» هافستورم در تلویزیون از امشب (۲۷ تیر ۱۴۰۳) «پیر پسر» لیلا حاتمی و حامد بهداد در ایرلند برگزیده شد فراخوان جشنواره مشترک نقاشان ایران و روسیه اعلام شد معرفی کتاب | درباره کتاب «پنداشت تربیت» اثر جودیت ریچ هریس درباره نقش «جانی دپ» در فیلم «کارناوال در پایان روزها» نقاشی‌های خیره‌کننده از زندگی روزمره مردم در مقبره چینی + عکس پروژه مسکن هنرمندان چه زمانی به بهره‌برداری می‌رسد؟ وزیر ارشاد: حداکثر حمایت از هنرمندان ممنوع الکار انجام شده است | جایی که هنرمندان خطا کردند، هم حمایت کردیم توضیحات دبیر شورای صنفی نمایش درباره ابهامات آیین‌نامه اکران سال ۱۴۰۳ | از دعوا بر سر اکران ۱۰ فیلم کمدی تا اجبار در دادن حق وتو غلبه بازار بر هنر، کتیبه نویسی را از عیار انداخته است رئالیتی شوی «شکارچی» از شبکه خانگی + جزئیات «زینب (س) اسیری رفت و ما بر جای بودیم» | کم‌توجهی به زنان کربلا و بانوان دفاع مقدس در ادبیات فارسی آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره نانو و رسانه ۱۴۰۳+ جزئیات
سرخط خبرها

«این شرح بی‌‌نهایت» راوی آیین‌ها و نشانه‌های عاشورایی

  • کد خبر: ۲۳۸۱۶۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱
«این شرح بی‌‌نهایت» راوی آیین‌ها و نشانه‌های عاشورایی
نمایشگاه «این شرح بی‌نهایت» ۲۲ اثر عکاسی از آیین‌ها و نشانه‌های عاشورایی را به نمایش گذاشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، «این شرح بی‌نهایت» عنوان نمایشگاه عکس گروهی است که این روز‌ها در نگارخانه فردوسی مشهد در حال برگزاری است؛ نمایشگاهی که ۲۲ اثر عکاسی از ۳۰ عکاس خبری و مستند مشهدی بر دیوار‌های آن آویخته شده است تا نگاهی دیگر از عزاداری را پیش چشم مخاطبان بنشاند.

در واقع «این شرح بی‌نهایت» آثاری از عکاسان جوان و تازه‌کار، اما بااستعداد مشهدی را کنار آثاری از بزرگان و پیشکسوتان و صاحب‌نامان عرصه عکاسی شهر به نمایش گذاشته است تا مخاطبان را با انواع نگاه به نشانه‌ها و آیین‌های عاشورا و عزاداری آشنا کند.

دبیرخانه عکس جهاددانشگاهی در همین زمینه توضیح می‌دهد: «این شرح بی‌نهایت» نمایشگاهی است که در راستای برنامه‌های عکاسانه خانه عکس جهاددانشگاهی، برگزار شده است.

حمید سبحانی درباره ویژگی مهم این نمایشگاه می‌گوید: حضور عکاسان جوان در کنار عکاسان پیشکسوت و نام‌آشنای مشهدی در این نمایشگاه سبب شده است تا آثار متنوعی از جلوه‌های بصری آیین‌ها و نشانه‌های عاشورایی و عزاداری به نمایش گذاشته شود.

او اعلام می‌کند: این نمایشگاه از ۱۷ تیر ۱۴۰۳ برابر با اول محرم کار خود را آغاز کرده و تا روز قبل از تاسوعای حسینی، هر روز پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

نمایشگاه شرح بی‌نهایت هر روز عصر، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در نگارخانه فردوسی، واقع در سه‌راه ادبیات، جهاددانشگاهی مشهد، برپاست.

بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->